Brøndby Tifo

Brøndby Tifo er en institution i dansk fodbold. Alle, som har fulgt med i dansk fodbold gennem de seneste 15 år, har gang på gang beundret resultatet af utallige timers frivilligt arbejde.

Historisk set er gruppen en videreudvikling af Brøndby Supports tifo-gruppe, der blev sat i søen i 2002 med det formål at samle kræfterne af aktive Brøndby-fans, som ønskede at forbedre den visuelle opbakning omkring Brøndby IF’s kampe. Fra starten har omdrejningspunktet for gruppens arbejde været den samme frivillighed, som også har kendetegnet klubben siden dens fødsel. Således er alle tidligere og nuværende tifoer udelukkende skabt på baggrund af frivilligt arbejde.

Brøndby Tifo har i skrivende stund udgifter for 3-400.000 kr. årligt. Af disse midler kommer omkring 20 % fra et årligt bidrag fra den officielle fanklub, Brøndby Support, som også bistår med hjælp til administrative opgaver og faciliteter. De resterende midler kommer udelukkende via donationer fra den store skare af Brøndby-fans landet over. Uden disse bidrag var gruppens arbejde ikke muligt. På trods af at Brøndby Tifo drives af en lille skare frivillige, er arbejdet derfor et fælles projekt for alle Brøndby-fans.

På denne side har vi samlet et udpluk af de talrige tifoer, som har prydet Brøndby Stadion gennem årene.

Hvis du vil støtte gruppens arbejde, kan dette gøres på Mobile Pay: 3174 1964 eller via Brøndby Supports webshop: http://brondbysupport.dk/index.php?option=com_webshop&view=item&id=200-001